06-17524106
Homepage
Aanbod catering
Thema buffet aanbod
Hapjes
Broodjes
Koud buffet
Warm buffet
Walking diner
Desserts
High tea
Veganistische catering
Informatie & Service
Biologisch
Recensies
Contact
Offerte
Dessert aanbod De Groene Peper catering
Wilt u uw gasten extra verwennen? Sluit dan af met een heerlijk dessert.
Heerlijke desserts vanaf €4,25 per soort.
Minimale afname is
20 porties
per nagerecht.
Alle desserts zijn tevens vegan, gluten- en/of lactosevrij verkrijgbaar
Vraag hier vrijblijvend een
dessert offerte
aan
Tiramisu taartje met Moskovisch biscuit, boter crème van koffie en Tia Maria, marsepein, gehakte pure chocolade en licht geroosterde amandeltjes
Macadamia noten taartje met Moskovisch biscuit, boter crème van macadamia pasta, marsepein en gehakte macadamia nootjes
Frambozen taartje met Moskovisch biscuit, boter crème van frambozen, marsepein en licht geroosterde amandeltjes
Vanille taartje met Moskovisch biscuit, boter crème van madagascar vanille, marsepein en licht geroosterde amandeltjes
Pistache taartje met Moskovisch biscuit, boter crème van pistache pasta, marsepein en gehakte pistache nootjes
Gemengde vruchtensalade (lekker en gezond toetje met fruit v/h seizoen, met of zonder slagroom mogelijk)
Tiramisu (heerlijk authentiek Italiaans gebak met mascarpone en koffielikeur)
M'hancha (super lekker Marokkaans nagerecht met pinda's, amandelen, oranjebloesemwater, honing en knisperend filodeeg)
Mangomousse (tropische verrassing met heerlijke fris/zoete mango, smelt op de tong!)
Amandeltaart (lekkere luchtige notentaart van amandelen afgemaakt met notenlikeur)
Authentieke crème brulee, hier likt iedereen de vingers bij af!
Chocolademousse (deze klassieker gemaakt van 70% pure chocolade blijft favoriet)
Bakalava (smakelijk Grieks nagerecht gemaakt met filodeeg, walnoten en honing) verschillende soorten noten mogelijk o.a. pistache
Worteltaart (taart gemaakt met heerlijk geurende specerijen, rozijnen en walnoten, afgemaakt met roomkaas glazuur)
Vegan taartjes van
SUE
in verschillende smaken
Monchoutaart (lekkere smultaart gemaakt met monchou kaas en vruchten van het seizoen)
Chocoladetaart (deze chocoladetaart is een ware traktatie gemaakt met 70% pure chocolade)
Kokos-banaan trifle (lekkere trifle met laagjes zachte cake, banaan, pisang ambon likeur en kokosroom)
Notentrifle (lekkere trifle met laagjes zachte cake, peer, notenlikeur, mascarpone/karamelroom en licht geroosterde amandeltjes)
Rood fruit trifle
(op de foto) (verrukkelijke trifle met laagjes zachte cake, rood fruit, creme de casis en mascarponeroom)
Handgemaakte
macarons
in verschillende smaken, o.a. de Ispahan macaron met frambozen crème en verse frambozen
Plaattaart (lekkere plaattaart met peer, roomkaas, honing en gember)
Homepage
Aanbod catering
Thema buffet aanbod
Hapjes
Broodjes
Koud buffet
Warm buffet
Walking diner
Desserts
High tea
Veganistische catering
Informatie & Service
Biologisch
Recensies
Contact
Offerte